vineri, 6 august 2010

Noul Xbox 360 ( The New Xbox360 Slim )

Atentie! Inca nu s-a gasit o metoda de a moda noul xbox360 si nici de a inlatura RROD-ul (Red Ring of Death).
Zvonurile se adeveresc. Microsoft vrea sa rupa gura targului cu o reinventare a consolei Xbox 360, acum mai neagra, mai puternica si cu un hard de 250 de giga. Consola a fost dezvaluita in cadrul conferintei de presa de anul acesta de la E3, intitulata generic “Le Cirque du Soleil” si promite multe imbunatatiri fata de versiunea anterioara.




Acestea constau in integrarea unui sistem Wi-Fi (era si cazul), un hard de 250 de giga ce nu mai este vizibil cu ochiul liber, dar care se ascunde in interiorul carcasei. Upgrade-ul mai aduce o iesire optica si o sursa de alimentare notabil mai mica. Pentru cine se intreaba daca aceasta este la fel de galagioasa ca precedenta, va informam ca acest lucru nu mai face obiect de discutie, sursa are ca sistem de racire format dintr-un singur ventilator de mare putere care se “spune” ca este extrem de silentios.



Pe langa toate acestea, consola are un port dedicat pentru noua jucarie Kinect a celor de la Microsoft, iar pentru cei care au o consola veche nu este cauza de ingrijorare. Un adaptor se va vinde pentru ca aceasta sa functioneze si cu modelul vechi.



Consola vine ambalata impreuna cu un cablu composit, un controler, hardul de 250 de giga, casti si evident sursa de alimentare, plus un nou dashbord despre care nu se site inca nimic, daca va fi sau nu disponibil numai pentru noua generatie sau este un update la cel vechi. Petrul noului XBOX 360 a fost stabilit la 299$.
Pentru carcotasi exista si motive de bucurie. Inca nu s-a anuntat nimic despre disparitia RROD-ului (Red Ring of Death). Dispozitivul are o garantie de numai un an si Microsoft a declarat dupa conferinta ca vechea consola nu se mai fabrica. Aceasta este disponibila pentru vanzare doar pana la epuizarea stocurilor, dupa care numai versiunea aceasta se mai poate gasi pe rafturile magazinelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu