sâmbătă, 7 august 2010

Inception- Inceputul (2010) Film

Ieri am vazut filmul Inception- Inceputul la cinema. Este foarte palpitant cu foarte multe efecte speciale si nu este genul de film de care iti dai seama despre ce este vorba si trebuie sa fi atent tot timpul. Filmul trebuie vazut la o calitate buna si un sunet bun, nu merita sa il descarcati de pe net......este un film de cinema.

Iata o descriptie facuta de mine dupa ce am urmarit filmul de doua ori cu mare atentie.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.
Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.


Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Titlu: Inception


Data lansare (SUA): 16 Iulie 2010

Data lansare (Romania): 30 Iulie 2010

Perioda filmare: 22 Noiembrie 2009

Buget: 200,000,000 $

Incasari weekend: 62,785,337 $

Incasari totale: 193,313,741 $

site oficial: http://inceptionmovie.warnerbros.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu