sâmbătă, 7 august 2010

Two and a half men ( Doi barbati si jumatate )

Pentru inceput vreau sa spun ca am vazut toate sezoanele 1-7 ( 100 si ceva de episoade) si sunt incredibile. Am fost foarte fericit cand am citit pe site-ul lor oficial ca va mai urma 2 sezoane. Charlie Sheen şi-a prelungit contractul pentru "Two and a half men"! Va primi două milioane de dolari pe episod!

Deşi existau voci care susţineau că Charlie Sheen nu vrea să mai continue să joace în serialul de succes "Two and a half men", actorul american a ţinut să le contrazică.

În ciuda problemelor personale, Charlie s-a întâlnit cu producătorii de la Warner Bros şi a semnat prelungirea contractului pentru încă două noi sezoane. Nu se ştie deocamdată care este onorariul pentru care actorul s-a lăsat înduplecat pentru cele două noi serii, însă site-ul american TMZ.com are informaţii conform cărora acesta urmează să primească aproximativ două milioane de dolari pentru un episod. Descriere Serial :
Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existenţe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuieşte într-o vila superbă în Malibu, iar faptul că fiecare seară şi-o petrece alături de o altă femeie îl ajută să evite instalarea monotoniei în existenţa sa. Însă Charlie nu apucă să savureze viaţa sa tihnită, pentru că fratele sau Alan (Jon Cryer) intră într-un bucluc: după doisprezece ani de casnicie, Judith, soţia lui, vrea să divorteze. Adevărata problemă intervine în momentul în care Alan şi fiul său Jake, în vârstă de zece ani, se mută împreună cu Charlie. Iar într-o casă în care locuiesc două persoane mature şi un copil, dar de fapt nimeni nu este adult, situaţia nu poate fi ţinută sub control... Însă cei doi fraţi îşi dau seama curând că au un scop comun în viaţă - să realizeze un cămin în care micuţul Jake să trăiască fericit – chiar dacă, în cazul lor, să convieţuiască înseamnă să se calce reciproc pe nervi în fiecare secundă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu